Home   Animatori petreceri copii

Animatori petreceri copii

Animatori petreceri copii

Atmosfera unei petreceri pentru copii o va face unul din animatorii nostri fantasmici, pregatit dinainte cu muzica preferata a micutilor petrecareti, cu multe jocuri si concursuri captivante, cu cele mai frumoase modele de face-painting pe care le va realiza doar cu produse profesionale si cu balonase modelabile in diferite forme.

Muzica este foarte importanta, de aceea noi facem o selectie de melodii, in functie de varstele copiilor invitati la eveniment. Incepand cu melodiile clasice ale copilariei pentru cei mai mici sarbatoriti si pana la cele mai moderne hituri, pentru copiii mai mari, muzica trebuie sa aiba un numitor comun: sa fie vesela si dansanta! Doar cu ajutorul ei, simtim ca este intr-adevar petrecere! Si tot cu ajutorul ei, putem face multe concursuri de dans, care ii vor atrage pana si pe cei mai emotivi copii: scaunele muzicale, statuile muzicale, oglinda, limbo, dansul cu baloane.

Animatori petreceri copii

Tipul jocurilor pe care animatorii il aleg la o petrecere difera in primul rand de varstele copiilor, apoi de sexul si personalitatea acestora. Este posibil ca unele jocuri sa functioneze pentru un grup de copii, iar pentru un altul nu.

Animatorii au insa experienta necesara de a propune mereu doar jocurile care functioneaza! In general, fiindca atmosfera trebuie sa fie cat mai vesela, se aleg jocuri cat mai active, dar din care copiii invata mereu cate ceva: Ratele si vanatorii, Sticluta cu otrava, Baba oarba, De-a v-ati ascunselea, Cat e ora, lupule?, Sarpele, Apa-foc, Inghetata, Cercul magic.

Alaturi de jocuri, concursurile individuale sau pe echipe sunt si ele printre activitatile preferate ale unei petreceri. Ele stimuleaza spiritul de echipa si spiritul competitional, dar ii invata totodata pe cei mici si ca uneori in viata, mai si pierzi. Concursurile sunt foarte agreate, pentru ca la ele pot participa si parintii, spre amuzamentul deopotriva a celor mici si mari: Sfoara puterii, Cursa cangurilor, Cursa cu baloane, Pamant-apa, Bowling, concursurile sportive si concursurile artistice.

Pictura pe fata este, cu siguranta, momentul mult asteptat de toti copiii! Cu totii vor dori sa se transforme in zane, printese, personaje de poveste sau super eroi. Animatorii nostri vor avea grija sa respecte intocmai cerintele fiecaruia, folosind culori speciale pentru piele, pe baza de apa, care se curata usor. (+ Poze)

Uneori, si parintii vor sa se picteze, de aceea avem pregatite si cateva modele finute sau dupa caz, amuzante, pentru acestia.

Baloane – sa nu uitam de ele!

Unul din punctele de atractie principale il reprezinta baloanele modelabile, mai ales pentru copiii foarte mici. Ei sunt fascinati de felul in care un balon poate lua diverse forme: floare, inima, catelus, pisica, tigru, lebada, fluturas, bagheta, sabie, coif.

[Not a valid template]

 
LOCATIA ESTE INCHISA IN VEDEREA RELOCARII. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!