Home   Galerie foto – organizare petreceri copii

Galerie foto – organizare petreceri copii

Va prezentam mai jos un album foto, detaliat in care va prezentam nu doar un spatiu de joaca pentru copii, cat si locul de organizare a celor mai tari petreceri pentru copii la care pot lua parte si cei mari, parinti, bunici. Distractia incepe cu Fancy Kids Events, unul dintre cele mai tari locuri de joaca din Bucuresti.

Dotari spatiu de joaca

Un loc de joaca, de care, cu siguranta, copilul tau se va indragosti pe loc. Casute de joaca pentru copii, tobogane, decoruri multicolore si vii sunt doar cateva dintre dotarile acestui minunat loc de joaca pentru copii din Bucuresti - Fancy Kids Events

Aniversari copii Bucuresti

Anii sunt unici, trec foarte repede, iar pentru asta avem nevoie de ceva special de care copilul tau sa-si aduca aminte mereu. Fancy Kids Events se ocupa cu organizarea de petreceri si aniversari pentru copii din Bucuresti. Iata cateva imagini de la aniversarile celor mai minunati copii.

Petrecere Halloween

Imagini de la fastuasa petrecere de Halloween la care ni s-au alaturat cei mai dragastosi copii in data de 31 Octombrie 2013. FancyKidsEvents a pus bazele organizarii unei petreceri pentru copii de neuitat, din care nu au lipsit cei mai haiosi animatori si decorurile traditionale de Halloween.

Craciun Fancy Kids Events

Imagini de la petrecerea de Craciun din data de 25 decembrie 2013. FancyKidsEvents a pus bazele organizarii unei petreceri pentru copii de neuitat, din care nu au lipsit cei mai haiosi animatori si decorurile traditionale de Craciun.

Serbare Fancy Kids Events

Imagini de la serbarea organizata de FancyKidsEvents in 2014.

Animatori petreceri copii

Ei sunt artistii care animeaza petrecerea copilului dumneavoastra. Aveti la alegere multe personaje de poveste dintre artistii prezentati in aceasta galerie foto. Animatori petreceri copii

 

Sectiunea Galeriei de videoclipuri – Fancy Kids Events

loading videos
Loading Videos...
 
LOCATIA ESTE INCHISA IN VEDEREA RELOCARII. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!