Home   Despre noi – Organizare petreceri copii

Despre noi – Organizare petreceri copii

Fancy Kids Events – Organizare petreceri copii
Fancy Kids Events este un impresionant loc de distracție pentru copiii de la cei mai mici până la cei voinici unde se vor putea juca într-un mediu educațional, sigur si primitor.
Spațiul de joacă destinat copiilor este mare, de aproximativ 200 mp, ceea ce permite copiilor libertate de mișcare.

La Fancy Kids Events, spațiul de joaca este modern și dotat cu un playground în care copiii vor descoperi cu un spirit aventurier impresionantul labirint supraetajat cu diverse obstacole, cu două tobogane; o piscină cu bile; tunele; serpentine; leagăne; balansoare; un cocotier-menit pentru a antrena copiii la distracție prin balans, cățărare și echilibru; o saltea gonflabilă, unde vor putea sări, și diverse alte jucării pentru cei care vin să-și petreacă timpul la Fancy Kids Events. Toate echipamentele de joacă sunt noi iar spațiul de joacă este acoperit cu materiale profesionale care oferă copiilor aflați la joacă protecție maximă.
Fancy Kids Events organizează petreceri pentru toate evenimentele din viața copiilor, unde aceștia vor petrece momente de neuitat într-o lume magică a copilariei.

Fancy Kids Events vă ajută să transformați o zi de naștere, o zi aniversară sau o oarecare zi importantă din viața copilului dumneavoastră, într-un moment de neuitat atât pentru sărbătorit cât și pentru invitații săi prin ingredientele necesare unei petreceri de poveste.

Echipa Fancy Kids Events poate inventa povestea preferată a sărbătoritului/sărbătoritei pentru ca visul să devină realitate și a avea cea mai grozavă petrecere cu o mulțime de prințese/prinți, clowni și spiriduși cu care se vor antrena în jocuri inedite și amuzante, în diverse concursuri de ștafete și strategie, vor dansa pe muzică ritmată, se vor bucura de multitudinea de baloane modelate( flori, fluturi, caței, inimioare, etc.) și vor fi pictați pe față în eroul preferat (Spiderman, pirați, prințese, fluture, cațel).
Iar pentru ca show-ul să fie fenomenal și distractiv trebuie decorat cu baloane și confetti ca micii exploratori de povești și aventuri să se bucure de multă voie bună.

La Fancy Kids Events parinții se vor putea relaxa și răsfăța într-un spațiu special amenajat unde vor savura cafea, ceai, diverse băuturi  și mâncare, urmărind programele TV preferate sau naviga pe internet. Părinții își vor putea supraveghea copiii într-un mediu de-a dreptul confortabil.

 
LOCATIA ESTE INCHISA IN VEDEREA RELOCARII. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!