Home   Petreceri Copii

Petreceri Copii

Fancy Kids Events organizează petreceri pentru toate evenimentele din viața copiilor, unde aceștia vor petrece momente de neuitat într-o lume magică a copilariei.

Fancy Kids Events vă ajută să transformați o zi de  naștere, o zi aniversară sau o oarecare zi importantă din viața copilului dumneavoastră, într-un moment de neuitat atât pentru sarbătorit cât  și pentru invitații săi, prin ingredientele necesare unei petreceri de poveste.

Echipa Fancy Kids Events poate inventa povestea preferată a sărbătoritului/sărbătoritei pentru ca visul să devină realitate  și a avea cea mai grozavă petrecere  cu o mulțime de prințese/prinți, clowni si spiriduși cu care se vor antrena în jocuri inedite și amuzante, în diverse concursuri de ștafete și strategie, vor dansa pe muzică ritmată, se vor bucura de  multitudinea de baloane modelate( flori, fluturi, caței, inimioare, etc.) și vor fi pictați pe față în eroul preferat (Spiderman, pirați, prințese, fluture, cațel, etc.).

Iar pentru ca show-ul să fie fenomenal și distractiv trebuie decorat cu baloane și confetti ca micii exploratori de povești și aventuri să se bucure de multă voie bună .

  •  Petrecerea dureaza 3 h, iar prelungirea petrecerii peste timpul standard este posibila numai cu acordul Fancy Kids Events si se percepe o taxa suplimentara de 100 lei/h;
  • Accesul in spatiu se face cu maxim 10 minute inainte de ora programata pentru petrecere;
  • Intervalele orare pentru petrecerii sunt: 10.00 -13.00 / 14.00 – 17.00 / 18.00 – 21.00
  • Pentru rezervarea datei și  orei  petrecerii dumneavoastră se achită un avans de minim 200 lei. În cazul în care rezervarea petrecerii se anulează cu minim  7 zile înaintea programării, avansul se va returna;
  • Cu 2 zile înainte de petrecere, vă rugăm să comunicați numărul total de persoane participante la petrecere pe adresa de email contact@fancykidsevents.ro sau la telefoanele: 0741 139 946 / 0753 037 114 /  031 104 38 92;
  • În cazul în care sunt mai puține persoane participante la petrecere decât ați confirmat, se va plăti tariful integral pentru numărul de copii  rezervat;
  • Pentru fiecare pachet de petrecere ales, trebuie sa comandati minim 10 meniuri Fancy Kids (minim 10 copii participanti la petrecere);
  • Nu este permis accesul cu nici un fel de produse alimentare (mancare si/sau bauturi alcoolice/nealcoolice) din exterior, cu exceptia tortului, care va fi insotit de certificatul de conformitate.
  • Dacă se dorește aducerea unui animator  profesionist special dorit de dumneavoastră se va percepe o taxă suplimentara  de 100 lei.
  • Pentru buna desfasurare a petrecerii si pentru a beneficia de toata animatia pe care v-o oferim va  rugam sa respectati ora de incepere a petrecerii. 

    

  • Accesul in club se face cu maxim 10 minute inainte de inceperea petrecerii si  se elibereaza in maxim 10 minute de la terminarea acesteia.

 
LOCATIA ESTE INCHISA IN VEDEREA RELOCARII. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!