Home   Spatiu de joaca pentru copii – Fancy Kids Events

Spatiu de joaca pentru copii – Fancy Kids Events

Fancy Kids Events este un impresionant loc de distracție pentru copiii de la cei mai mici până la cei voinici unde se vor putea juca într-un mediu educațional, sigur și primitor.

Un spatiu de joaca pentru copii, de aproximativ 200 mp, ceea ce permite copiilor libertate de mișcare.

La Fancy Kids Events, spațiul de joacă este modern și dotat cu un playground  în care copiii vor descoperi cu un spirit aventurier impresionantul labirint supraetajat cu diverse obstacole, cu doua tobogane; o piscina cu bile; tunele; serpentine; leagane; balansoare;  un cocotier- menit pentru a antrena copiii la distracție prin balans, cățărare și echilibru; o saltea gonflabilă unde copiii vor putea sări, și diverse alte jucării  pentru cei care vin să-și petreacă timpul la Fancy Kids Events. Toate echipamentele de joacă sunt noi iar spațiul de joacă  este acoperit cu materiale profesionale care oferă copiilor aflați la joacă protecție maximă.

Fancy Kids Events organizează petreceri pentru toate evenimentele din viața copiilor, unde aceștia vor petrece momente de neuitat într-o lume magică a copilăriei.

Fancy Kids Events va ajută să transformați o zi de  naștere, o zi aniversară sau o oarecare zi importantă din viața copilului dvs., într-un moment de neuitat atât pentru sărbătorit cât  și pentru invitații săi prin ingredientele necesare unei petreceri de poveste.

Echipa Fancy Kids Events  poate inventa povestea preferată a sărbătoritului/sărbătoritei pentru ca visul să devină realitate  și a avea cea mai grozavă petrecere  cu o mulțime de prințese/prinți, clowni și spiriduși cu care se vor antrena în jocuri inedite și amuzante, în diverse concursuri de ștafete și strategie, vor dansa pe muzica ritmată, se vor bucura de  multitudinea de baloane modelate( flori, fluturi, caței, inimioare, etc.) și vor fi pictați pe fată în eroul preferat (Spiderman, pirați, prințese, fluture, cațel).

Iar show-ul să fie fenomenal și distractiv trebuie decorat cu baloane și confetti ca micii exploratori de povești și aventuri să se bucure de multă  voie bună.

La Fancy Kids Events parinții se vor putea relaxa  și răsfăța într-un spațiu special  amenajat unde vor savura   cafea ,  ceai, diverse băuturi precum și mâncare, urmărind programele TV preferate sau naviga pe internet. Parinții își vor putea supraveghea copii într-un mediu de-a dreptul confortabil.

 
LOCATIA ESTE INCHISA IN VEDEREA RELOCARII. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!